dinsdag 18 februari 2014

De magische Zes Miljoen

Zaterdag 15 juni 2013

Picture
Een magere vergaste jood uit de studio
ANDERE KIJK
met toevoegingen

Zowat iedereen weet dat er zes miljoen Joden in de oorlog zijn omgekomen. De joden wisten het al vóór de 1e wereldoorlog, dat er in de 2e 6 miljoen zouden omkomen en nog wel in gaskamers, die nooit hebben bestaan. Ook over het aantal is men eindeloos blijven liegen, lees het artikel op deze link van vrijdag 28 december 2012, waarin Victor Thorn stelt, dat er "slechts 270.000 tot 300.000 geregistreerde gevangenen van alle nationaliteiten" zijn omgekomen tijdens de 2e wereldoorlog. Vraag je naar het aantal omgekomen Nederlanders, Fransen, Russen, Engelsen, Amerikanen, Duitsers, Japanners of Canadezen, dan moet het worden opgezocht. Vraag je hoeveel mensen er zijn omgekomen in de Holodomor, dan word je verbaasd aangestaard. Negen van de tien kennen dat woord überhaupt niet (de spellingscontrole op deze computer inbegrepen), maar daar worden dan ook niet iedere avond films en documentaires over uitgezonden. Het zijn tenslotte niet de Russen en Oekraïners die de filmstudios in handen hebben.

Deze moord op zes miljoen Joden is, zo zegt men, is het vreselijkste dat er ooit is gebeurd. Dit is de donkerste pagina uit de geschiedenis. Dit omdat het systematisch gebeurde en omdat Joden puur om hun religie (?) of om hun afkomst werden gedood. Het vraagteken heb ik geplaatst omdat de omgekomen Joden grotendeels atheïstische communisten waren. Ook omdat zowel mannen, vrouwen als kinderen slachtoffer waren, was de Holocaust het ergste ooit. Wel, het spijt me voor de kwetsende opmerking die nu volgt, maar hierin is de Holocaust - d.w.z. de officiële versie van de Holocaust- bepaald niet uniek. Neem bijvoorbeeld de bombardementen van de geallieerden op Duitse -, Italiaanse - en Japanse steden. Waren die niet systematisch? Troffen die niet zowel mannen, vrouwen als kinderen? En over gruwelijkheid gesproken, is een gaskamer niet een comfortabeler manier om heen te gaan dan met een half verkoold lichaam een paar dagen onder het puin van je ingestorte huis te creperen?

Oh, maar dat waren de daders. Die landen “begonnen”. Dus daarom is dat minder erg. Is dat zo? Waren alle Duitse baby’s collectief daders, puur vanwege hun afkomst? En is daarom iedereen die hen, of degenen die hen probeerden te beschermen, wilt herdenken meteen een neo-nazi? Of ligt de schuld voor de Duitse burgerslachtoffers bij de Nazi-regering? Als dat zo is, ligt dan ook de schuld voor alle in Amerikaanse napalmvlammen omgekomen Vietnamezen bij de Noord-Vietnamese regering? Ligt de schuld voor de Joodse Holocaust-slachtoffers bij het Wereld Joods Congres? En wanneer ik uw kind een klap zou geven, ligt de schuld dan bij u, als ouder?

Het Nummer 6 Miljoen 
Ondanks allerlei bewijs dat aan dit hoge nummer afbraak doet, blijft men toch dogmatisch aan de 6 miljoen vast houden. Waarom? Waarom mag het meerdere malen herziene nummer van het dodental in Auschwitz geen effect hebben op het totale aantal? Waarom waren er in 1985 zo'n zes tot zeven miljoen Joden die aanspraak hadden gemaakt op een Holocaust-uitkering van de Duitse overheid? Met zoveel overlevenden en een Joodse bevolking in het door Duitsland bezette Europa van zo'n 4,5 miljoen lijkt het er meer op dat het aantal omgekomen Joden een negatief getal is. De Holocaust was niet de eerste keer waarbij men sprak over zes miljoen Joden. Dit getal kwam telkens terug in allerlei publicaties in het begin van de 20ste eeuw. Decennia voordat Hitler aan de macht kwam of voordat er überhaupt sprake was van een antisemitische beweging van formaat in Duitsland. In het volgende filmpje wordt een aantal kranten uit die periode, ver voor de Tweede Wereldoorlog, getoond waarin het nummer zes miljoen voorkomt.
In dit filmpje lezen we in The Sun van 6 juni 1915, in een artikel geschreven door Herman Bernstein:

            “Sinds de vernietiging van de tempel in Jeruzalem heeft het Joodse volk geen donkerder 
              pagina in hun geschiedenis gehad dan die de Russische overheid vandaag de dag schrijft.
              
                                             Zes Miljoen Joden, 
              de helft van het Joodse volk wereldwijd, worden vervolgd, opgejaagd, vernederd, 
              gemarteld en verhongerd.”

Ook lezen we in The New York Times van 8 september 1919, in een artikel over Oekraïne:

              "Massabijeenkomst hoort dat 127.000 Joden zijn omgebracht en dat 6.000.000 in 
               gevaar zijn."

Totdat de Joden de Russische Tsjaar vermoordden en de macht in het land overnamen met hun Bolsjewistische beweging werd Rusland als de grootste vijand van het Jodendom gezien. In Amerika en West-Europa waren de Joden al enkele decennia aan het emanciperen, maar in Rusland was men verstandiger. De Bolsjewistische revolutie vond plaats in 1917, maar in 1919 was de strijd nog in volle gang. Door een artikel als bovenstaande probeerde de Joodse New York Times onder meer de publieke opinie voor de Bolsjewisten te winnen.

De Russische burgeroorlog is nog niet voorbij op 20 juli 1921, wanneer de New York Times schrijft:
               
                "Smeekt Amerika om 6 miljoen te redden in Rusland. Een slachting dreigt voor alle Joden nu de
                 macht van de Sovjet troepen afneemt, aldus het Kremlin, kom hier voor hulp.

                 Ruslands 6 miljoen Joden staan op het punt uitgemoord te worden door een slachting nu de
                 hongersnood zich verbreid, de anti-revolutionaire beweging in kracht toeneemt en de Sovjet
                 controle afneemt."


Een aantal jaar later, wanneer de Sovjet-Unie stevig onder Joodse controle is, blijft dit magische nummer opduiken, nu in relatie tot andere gebieden.

Op 23 februari 1938 schrijft The New York Times:

                "Een bedroevend beeld van 6.000.000 Joden in Centraal Europa, zonder bescherming of    
                 economische kansen, langzaam verhongerend, alle hoop verdwenen, werd aan de leraren
                 gepresenteerd door Jacob Tarshis, bekend onder zijn radio-publiek als The Lamplighter.
                 De heer Tarshis vertegenwoordigde het American Jewish Joint Distribution Committee."
Picture
                      En hier is er nog eentje, met -hoe kan het ook anders- weer het magische nummer.

Een Numerologische Obsessie met het Getal Zes 
De Joodse traditie kent het getal 6 een bijzondere rol toe. Kijk bijvoorbeeld naar de Jodenster/ Davidsster. Deze heeft 6 driehoeken, 6 punten en 6 lijnen. Het getal 6.000.000, dat we zo vaak hebben zien terugkomen, begint met een 6 en heeft 6 nullen. God heeft de aarde in 6 dagen geschapen.

6 staat in de Joodse traditie voor imperfectie, maar met de belofte voor perfectie. Het Hebreeuwse woord voor het 6-letterige Israël: ישראל is een acroniem voor een zin die betekent: "Er staan 600.000 letters in de Thora". Deze zesjesmentaliteit vormt ook de achterliggende gedachte voor een verborgen profetie in het Bijbelboek Leviticus, hoofdstuk 25, vers 10:

                "En gij zult dat vijftigste jaar heiligen, en vrijheid uitroepen in het land, voor al zijn inwoners;
                 het zal u een jubeljaar zijn; en gij zult wederkeren een ieder tot zijn bezittingen, en zult
                 wederkeren een ieder tot zijn geslacht."


Dit is de tekst uit de Statenvertaling en op het eerste gezicht lijkt er niet meer in te staan dan een belofte of een opdracht dat iedereen zal wederkeren. Maar in de Kabbalistische Midrasj interpretatie van de Hebreeuwse tekst staat er meer:

                "U zult niet wederkeren naar het land totdat de Heer een brandoffer (Holocaust) is gemaakt
                 van zes miljoen."

Nu wordt ons duidelijk waarom dat getal zes miljoen steeds maar weer werd genoemd. Altijd was het zes miljoen, nooit zeven miljoen of vijf miljoen, wat ook grote getallen zijn die bij de niet-Joodse lezer dezelfde reactie teweeg zouden hebben gebracht als zes miljoen. Joodse leiders zaten jarenlang te azen op een gelegenheid waarmee ze deze profetie konden vervullen en het is ze gelukt.

Joods-Bolsjewistische
Oorlogspropaganda 

Communisten staan niet bepaald bekend voor hun getrouwe reportage van de feiten. Zo beweerde de Chinese Communistische Partij ooit dat de grote roerganger Mao 15 kilometer in 65 minuten had gezwommen. Een wereldrecord. En Mao was toen al boven de 70.

De Joodse oorlogsmisdadiger en top-communist Ilya Ehrenburg, verspreidde verschillende leugens om de Duitsers te demoniseren. Zo beweerde hij dat Duitse zeepjes met de opdruk RIF gemaakt waren van Joden. "Reines Judenfett" zou het betekenen. In werkelijkheid hadden de Duitsers wel meer aan hun hoofd dan zeepjes te maken van Joden. RIF stond voor "Reich Center for Industrial Fat". Er stond niet eens een J in.

Op 22 december 1944, zowat een half jaar voor het einde van de oorlog, noemde Ehrenburg het 6.000.000 nummer voor het eerst met betrekking op de Duitse maatregelen tegen de Joden.Na de oorlog schreef hij met Vasily Grossmann (J) het "Black Book", dat de basis zou vormen voor de officiële Holocaustleer.
Picture
                                      De foto aan het begin van dit artikel is ook een voorbeeld van
                                                Bolsjewistische propaganda. Photoshop jaren '40.

Nu weten we waarom 6.000.000 zo'n belangrijk nummer is voor de Joden. De feiten werden veranderd om de profetie te laten uitkomen. Door dit offer kon men terugkeren naar het beloofde land en de oude traditie van genocide tegen de Filistijnen weer oppakken. Tegelijk heeft men voor het Joodse volk een mooie symbolische legende gecreëerd, die het volk, zowel religieuzen als atheïsten, verenigt.

En voor ons, wel, de laatste cartoon maakt dat bijzonder duidelijk:
Picture


En tenslotte voor diegenen, die nog steeds geloven, dat er zes miljoen joden zijn omgekomen in W.O. II, ga er even voor zitten en kijk naar deze Youtube documentaire op deze link:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xXq-cLYyt5U

1 opmerking:

  1. Zojuist ondekte ik uw site, vroeger was ik actief op Frissekijk.info, maar deze is opgeheven doordat ze een eigen kijk op de dingen hadden. Maar uw site vindt ik ook erg interessant! Ik kom hier zeker vaker kijken!

    BeantwoordenVerwijderen