maandag 31 maart 2014

ANUNNAKI ONZE GODEN deel 24 - Adam kon spreken en denken (1.0)

Dit is een 25-delige reeks waarin Evert Jan Poorterman ons meeneemt op een fascinerende ontdekkingsreis.
Over de komst van een ster en vooral zijn bewoners die al sinds 445.000 jaren álles, maar dan ook écht alles op onze planeet bepalen.



Adam1 en Adam2 


Duidelijk is inmiddels dat de ons bekende Adam uit de bijbel (Genesis, oude testament) aanvankelijk werd uitgebroed door de 'broedgodinnen', ofwel Anunnakivrouwen die de vrucht droegen en baarden. Veertien broedgodinnen, schrijft Zecharia Sitchin, waarvan zeven die een jongentje baarden en zeven die een meisje baarden. Dat was de opbrengst per jaar (na negen maanden broedtijd). Zo groeiden veertien kinderen per worp op in het Bit Shimti, het raadselachtige, mystieke en legendarische laboratorium van de Anunnaki. Gelegen in het zuiden van het continent Afrika. In een gebied tussen de gebieden Limpopo en Kwando. Een latere ingreep van Enki en zijn team zou leiden tot Adam2 en Eva1. 

Limpopo is nu een Zuid-Afrikaanse provincie in de deelstaat Transvaal en ligt in het noorden van het land.
3031
De provincie grenst aan Botswana in het westen, Zimbabwe (Rhodesia) in het noorden en Mozambique in het oosten. In het oosten, van boven naar beneden, ligt het Krüger Nationaal Park. De provincie is 3 x keer Nederland (125.754 Km²) en heeft 5.500.000 inwoners. Ik heb sterk het vermoeden dat in deze regio eens het Bit Shimti gelegen moet hebben, maar ook de naam Kwando dringt zich aan mij op. Kwando is een provincie in Angola en heet aldaar Kubango (199.049 Km² en 140.000 inwoners). De Limpoporivier stroomt door Botswana, op de grens van Zuid-Afrika en Zimbabwe en mondt na 1750 kilometers uit in de Indische Oceaan in Mozambique...
Koningspaar wil op vakantie in Machangulo 

en niet zo heel ver van het schiereiland alwaar prins Willem-Alexander en zijn Máxima zo graag een vakantiehuisje hadden willen betrekken.

Dat ging niet door, vanwege de publieke opinie. Ik vroeg me destijds af; waarom deze plek, waarom daar?! Omdat ik een duidelijke relatie zag met de Limpopo-regio, het Krüger Nationaal Park en het Bit Shimti, alwaar God, ofwel Enki, de mens schiep naar zijn beeld. Dat maakt juist die regio zo interessant. In 2007 besloot het paar 4 percelen te kopen in een vakantiepark op het Machangulo schiereiland in het uiterste zuiden van Mozambique, op de grens met Zuid-Afrika en nabij het Krüger Nationaal Park, zoals eerder aangehaald.

Dat schiereiland heet ook het Inhaca-schiereiland, vernoemd naar het noordelijk gelegen eiland Inhaca. De punt van het schiereiland heet Cape Santa Maria... en Mozambique is, net als Angola, uiteraard doorwrocht van het Rooms Katholieke geloof en zodoende kom je in de naamgeving roomse invloeden tegen. Het prinselijk paar kwam onder grote druk toen de publieke opinie zich uitsprak over de aankoop. En hoewel de teneur negatief was; arme Afrikaantjes uitbuiten, was juist de insteek van het aanstaande koninklijk paar positief; werkgelegenheid voor de plaatselijke bevolking op het Manchangulo-schiereiland. Door de ophef besloten de prins en zijn gemalin de vakantievilla's in de verkoop te doen.
3033
La princesa Máxima de Holanda, investigada por presunto fraude fiscal 
La argentina que llegó a la casa real holandesa fue acusada, junto con su marido el príncipe Guillermo de Holanda, de realizaron una operación fraudulenta en la venta de una casa que habían comprado Mozambique. La pareja es investigada por un presunto lavado de dinero. 

Ik las in het De Volkskrant van augustus 2011 dat die toen nog niet verkocht waren... hoe de situatie in 2014 is weet ik niet. Premier Rutte schreef in 2012 het volgende aan de Tweede kamer:

'Machangulo SA is de organisatie die opereert als een vereniging van eigenaren (VvE) en als zodanig het project op het schiereiland in Mozambique beheert. De eigendom van de woning, de aandelen in de SA en het bouwrecht op de overige percelen gaan daarmee over van de Prins en Prinses naar de VvE. De VvE heeft op zich genomen het huis door te verkopen, waarbij het financiële risico bij de Prins en Prinses ligt'.
(NRC - 16 januari 2012).

De Adam1 kan zich niet voortplanten 

Aan het einde van pagina 1 van het oude testament in het boek Genesis al, besluiten de Anunnaki over te gaan tot het scheppen van een subras; de mens. Het fiat wordt gegeven om een 'nederig primitief' te scheppen, een Awiloem, een Loeloe Ameloe en een Loeloe (de lullo uit Jyskevet en de eeuwige 'lul' uit ons dagelijks leven). In Genesis lees ik verder; - Genesis 1:26 En God zeide: Laat Ons mensen maken, naar Ons beeld,naar Onze gelijkenis; en dat zij de heerschappij hebben over de vissen der zee, en over het gevolgelte des hemels, en over het vee, en over de gehele aarde, en over al het kruipend gedierte, dat op de aarde kruipt.

In Genesis 2 kunnen we lezen hoe het een-en-ander zich voltrok. God had in Genesis 1 de mens al geschapen; in Genesis 1:27 schiep hij den mens naar 'Zijn beeld'; naar het beeld van God schiep Hij hem; man en vrouw schiep Hij ze. Genesis 1:28 En God zegende hen, en God zeide tot hen: 'Weest vruchtbaar, en vermenigvuldigt, en vervult de aarde, en onderwerpt haar, en hebt heerschappij over de vissen der zee, en over het gevolgelte des hemels, en over al het gedierte, dat op de aarde kruipt!

Genesis 1:29

En God zeide: Ziet, Ik heb ulieden al het zaadzaaiende kruid gegeven, dat op de ganse aarde is, en alle geboomte in hetwelk zaadzaaiende boomvrucht is; het zij u tot spijze. 
Hieruit valt op te maken dat Adam1 een herbivoor is en geen carnivoor, die hij als Homo Erectus en Aap/primaat mogelijk nog wel was...of tenminste een 'alleseter'... euh een omnivoor dus!

Genesis 1:30

Maar aan al het gedierte der aarde, en aan het gevolgelte des hemels, en aan al het kruipende gedierte op de aarde, waarin een levende ziel is, heb Ik al het groene kruid tot spijze gegeven. En het was alzo.

Genesis 1:31

En God zag al wat Hij gemaakt had, en ziet, het was zeer goed. Toen was het avond geweest, en het was morgen geweest, de zesde dag. 

De zes scheppingsdagen zijn ten einde... even voor de volledigheid; God schiep de wereld en al wat er op was - niet in zes dagen. Dit is symboliek want het gaat natuurlijk om kosmische processen, de intrede van het evolutie-proces, nadat de botsing had plaatsgevonden tussen de planeet Tiamat en de indringer GUD.

Nu 4 miljard jaren geleden en 600.000 jaren na het ontstaan van de planeet Tiamat (dus 4,6 miljard jaren oud...) ving het evolutie-proces aan nadat twee hemellichamen op elkaar botsten. De zes dagen der schepping slaan op de zes gevonden kleitabletten die het scheppingsverhaal vertellen van dit zonnestelsel, deze planeet, de binnenkomst van de indringer GUD en het ontstaan van de Maan, de astroïdengordel en onze huidige positie tussen de planeten Venus en Mars... en die zogenaamde zevende dag dan?! Nou die kwam pas nà de zondvloed toen Toth herberekingen ging maken omdat de planeet nu scheef hing en op de kop tenopzichte van vóór de zondvloed èn sindsdien trager om de Zon draait of verderweg.

Dus de zes dagen der schepping staan voor een ambtelijke kwestie en niet zozeer voor een kosmische tijdrekening. God/Enki en zijn team zijn al erg blij met de verworven vooruitgang, wetende dat de klus nog niet klaar is... want de mens kan zich niet voortplanten. Nog niet! Genesis 2:1 ALZO zijn volbracht de hemel en de aarde; en al hun heir. Genesis 2:2 Als nu God op den zevenden dag volbracht had Zijn Werk, dat Hij gemaakt had, heeft Hij gerust op den zevenden dag van al Zijn Werk, dat Hij gemaakt had. Genesis 2:3 En God heeft den zevenden dag gezegend, en dien geheiligd; omdat Hij op denzelfden gerust heeft van al Zijn Werk, hetwelk God geschapen had, om te volmaken.

Genesis 2:4

Dit zijn de geboorten des hemels en der aarde, als zij geschapen werden; ten dage als de HEERE God de aarde en de hemel maakte. 

Genesis 2:5

En allen struik des velds, eer hij in de aarde was, en al het kruid des velds, eer het uitsproot; want de HEERE God had niet doen regenen op de aarde, en er was geen mens geweest, om den aardbodem te bouwen. 

Genesis 2:6

Maar een damp was opgegaan uit de aarde, en bevochtigde den gansen aardbodem. 

Genesis 2:7

En de HEERE God had den mens geformeerd uit het stof der aarde, en in zijn neusgaten geblazen den adem des levens; alzo werd de mens tot een levende ziel. 

Tja ik denk dat het hier gaat om een herblik naar de voorgaande gebeurtenissen.

Adam2 in voorbereiding 

De echte Adam moet nog geboren worden; de Adam die zich kan voortplanten en die de beschikking heeft over een 'tegenover hem gestelde'... ofwel een mannin. De Man kunnen we vatten in de hoofdletter M en de Vrouw kunnen we vatten in de hoofdletter V. De M staat voor man's twee benen en diens hangende piemel en balzak - M en de V voor de 'delta' tussen de benen van de vrouw en haar vagina... euh vulva, want de vrouw moet vaak gevuld worden, bezwangerd worden en kinderen baren. Tenslotte hebben de Anunnaki onverminderd aanvoer van verse slaven nodig. Niet voor enkele maanden of jaren, maar voor eeuwen en eeuwen en zelfs millennia. Bijna niet meer te tellen zou ik zeggen.

Adam als model is de 'maat' voor Eva, de mannin en zodoende heet zij M'adam en ook A'dame waar de ons bekende woorden 'madam' en 'dame' van stammen. Zij is geschapen naar Adam's maat en formaat. De 'maat-adam' is weliswaar iets kleiner dan het man-model, maar wel in verhouding en de 'adam-e' wil zeggen dat zij geschoeid is op Adam's model en in het Damspel is een 'dam' een behaalde dubbelsteen, waarmee de speler kan regeren over het speelbord... zoals een vrouw in werkelijkheid regeert over Adam's leven. Wij mannen denken vaak dat wij het voor het zeggen hebben, maar achter de schermen, achter de schort en achter het aanrecht regeert de vrouwelijke kracht en energie... meer de volgende keer. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten