dinsdag 18 februari 2014

De Holocaust Feiten - Deel 2

Vrijdag, 4 maart 2011

Picture
De waarheid hoeft niet bang te zijn voor onderzoek!

De Complete Feiten Over De Holocaust (Inleiding)

Deze bijdrage is bedoeld voor hen die hun kennis over "de holocaust" hebben gevormd middels het onderwijs en de media. Het weerlegt talloze misverstanden over "de holocaust" door onbekende feiten te noemen die krampachtig buiten de openbaarheid worden gehouden. Alleen wie ook van deze feiten kennis heeft genomen is in staat een evenwichtig oordeel te geven over "de holocaust" en aan discussies daarover deel te nemen. Zonder die kennis is elk oordeel gebaseerd op halve waarheden en hele leugens. 
We vervallen op dit forum dan telkens vruchteloos in dezelfde vragen en dezelfde discussies. Als u kennis hebt genomen van de hele waarheid, schaam u dan niet uw mening te herzien. Ook King Arthur geloofde zijn leven lang in de "feiten", waarmee hij door het onderwijssysteem en de joods-overheerste media is overladen. Tot hem na zorgvuldige bestudering van de indrukwekkende en niet weerlegde revisionistische feiten de ogen zijn geopend.

Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald....

Voor alle hier genoemde feiten, gebeurtenissen en argumenten bestaan niet weerlegde bewijzen.

Het is ondoenlijk deze hier allemaal expliciet te noemen; dat zou ten koste gaan van de omvang en de leesbaarheid. Het stuk wordt toch al omvangrijk, waardoor het gevaar bestaat dat sommigen afhaken en dat zou jammer zijn. Daarom zijn verwijzingen naar de vele bronnen hier beperkt gehouden. Om te beginnen in telegramstijl een overzicht van concrete feiten, die bewust door pers, media en onderwijswereld buiten het bereik van het publiek worden gehouden. Later zal ik elk ervan nog uitvoerig toelichten en met bewijzen staven (met dank aan de revisionisten).

FEITEN OVER GEBEURTENISSEN MET JODEN IN WO II:

LET OP: vrijwel elk van de hier volgende feiten op zichzelf volstaat al om de joodse versie van "de holocaust" als een onmogelijkheid te bestempelen !

1. "De holocaust" bestaat niet. Wel onder andere een Joodse Holocaust Versie (JHV).

2. Er zijn geen concrete forensische bewijzen voor "systematische moord op miljoenen Joden" (of anderen).

3. Er bestaat geen spoor van hard bewijs voor een opdracht of medeweten van Hitler voor moord op de Joden en: zonder opdracht en medeweten van Hitler geen joodse holocaustversie.

4. Op de zogenaamde "Wannsee Conferentie" in Berlijn is blijkens de notulen met geen woord gesproken over planmatig vermoorden van Joden. Laat staan dat daar tot systematische miljoenenmoord werd "besloten". De notulen tonen dat uitsluitend werd gesproken over gedwongen emigratie van Joden naar het Oosten, aangezien emigratie naar het buitenland door oorlogsomstandigheden niet meer kon. Het was een eendaagse vergadering van het tweede echelon. Alle kopstukken schitterden door afwezigheid; Heydrich was de hoogste in rang. Hij verscheen diezelfde avond nog op een bijeenkomst in het 300 km verderop gelegen Praag.

5. Er kan niet één document worden overlegd dat erop wijst dat de nazi's systematische massamoord op joden planden, voorbereidden, of uitvoerden.

6. "Codetaal" is een na de oorlog gecreëerde hersenschim waarmee men onschuldige documenten omtovert tot "bewijsstukken" voor de JHV. Dat was nodig wegens het volledig ontbreken van concrete documentaire bewijzen. Onnodig te zeggen dat niets het gebruik van "codetaal" door de nazi's bewijst.

7. Voor het aantal van 6 miljoen vermoorde Joden is nooit concreet bewijs geleverd.

8. Revisionisten hebben gedocumenteerd aannemelijk gemaakt dat het aantal omgekomen joden in werkelijkheid "miljoenen" minder moet zijn geweest.

9. Vaststaat dat in geen van de in Duitsland gesitueerde concentratiekampen ooit joden zijn "vergast", dus ook niet in Dachau, Bergen-Belsen, Mauthausen, Sachsenhausen, Theresiënstadt, Natzweiler, Dora, Neuengamme, Flossenbürg, Niederhage, Oranienburg, Ravensbrück, Buchenwald, Gross-Rosen, Stutthof, enz.

10. Het veronderstelde aantal mensen (joden en niet-joden) dat in Auschwitz zou zijn omgekomen ("vergast") is officieel teruggebracht van 4 miljoen tot (thans) ca. 1,5 miljoen.

11. Het veronderstelde aantal omgekomenen in alle andere kampen samen verminderde (tot nu toe) van ruim 2 miljoen tot 0,5 miljoen.

12. Ondanks deze met miljoenen verminderde aantallen vermoorde joden blijft merkwaardig genoeg het mythische aantal van 6 miljoen ongewijzigd.

13. Voor "gaskamers" bestaan geen concrete bewijzen (geen foto's, geen bouwtekeningen, geen documenten, geen geloofwaardige overblijfselen, geen instructies, geen forensische sporen).

14. In de getoonde "gaskamer" van Auschwitz en de de overblijfselen van die van Birkenau zijn geen belastende sporen Pruisisch Blauw (onoplosbaar residu van blauwzuurgas) aangetroffen; de gemeten waarden waren gelijk aan die in bijvoorbeeld de barakken en de keukenblokken.

15. Het niet aantreffen van (onvergaanbare) cyanidesporen in de veronderstelde 'gaskamers' van Auschwitz-Birkenau en Majdanek bewijst dat daar nooit massaal mensen door middel van cyanide (Zyklon-B) zijn omgebracht.

16. Zyklon-B was het enig bestaande effectieve middel tegen de tyfus veroorzakende luis, in een tijd dat er nog geen DDT en penicilline bestond. Aan door luizen veroorzaakte tyfus stierven destijds in Oost-Europa miljoenen mensen. De Duitsersgebruikten het op grote schaal in het leger, overheidsinrichtingen en concentratiekampen. Volgens officiële historici werd in Auschwitz 96% van alle Zyklon-B gebruikt voor ontsmetting en luizenbestrijding. Met de resterende 4% zouden dan honderdduizenden Joden zijn "vergast".

17. Zyklon-B is als "gaskamergif" absurd en totaal ongeschikt.

18. De aan toeristen getoonde "gaskamer" in Auschwitz was een lijkenopslagruimte in het voormalige crematoriumgebouw en werd 3 jaar na de oorlog door de Polen omgebouwd tot "gaskamer".

19. De "gaskamer" in Dachau (Duitsland) werd in 1946 door de Amerikanen voor propagandadoeleinden gebouwd.

20. Er kon na de oorlog (en tot op heden) niet één originele "gaskamer" worden getoond.

21. Voor "gaskamers" of "vergassingen" bestaan noch forensische noch documentaire directe bewijzen.

22. Van "vergassingen" zijn geen rechtstreekse getuigen; wat er is, is "van horen zeggen".

23. Door Israelische historici is vastgesteld dat van alle bekende getuigenissen van holocaustoverlevenden er tenminste 10.000(!) vals zijn.

24. "Bekentenissen" van een handvol nazi's die vergassingen "bekenden" zijn aantoonbaar onder foltering verkregen.

25. Nooit is op uitvoerend niveau iemand beschuldigd of veroordeeld wegens fysieke betrokkenheid bij "gaskamers" of "vergassingen".

26. Bij sectie op lijken in concentratiekampen zijn nooit restanten van blauwzuurvergiftiging gevonden.

27. Er is nooit een expertiserapport geweest dat zegt: "dit lijk of deze lijken kwamen door "vergassing" om het leven".

28. Er is nooit een onderzoeksrapport geweest dat stelt: "deze ruimte was een "gaskamer" of was geschikt om als zodanig te worden gebruikt.


29. Niet één getuige toonde ooit aan zelf een 'gaskamer' te hebben gezien.

30. De bouwer van de "gaskamer" in Auschwitz-Birkenau stelde in een vrijwillige verklaring vlak voor zijn dood in 1995 (?), dat de ruimte absoluut niet als "gaskamer" werd ontworpen of gebouwd en ook nooit als zodanig gebruikt kon zijn. Hij was perfect op de hoogte van de eisen, welke aan ontsmettingsruimten voor Zyklon B moesten worden gesteld en achtte het ondenkbaar, dat die ruimte later tot "gaskamer" voor homocide zou zijn omgebouwd.

31. Expertiserapporten over de als zodanig bestempelde ruimten geven aan dat deze onmogelijk als "gaskamer" konden hebben gediend.

32. Van miljoenen lijken zijn geen sporen gevonden. Niet van tienduizenden tonnen menselijk as, niet van tienduizenden tonnen halfverbrande botresten, niet van tientallen miljoenen tanden en kiezen.

33. Crematie-ovens hebben - evenals crematoria in ons land - helemaal NIETS met "vergassingen" te maken.

34. In Auschwitz kon om hygiënische redenen niet worden begraven; het grondwaterpeil was daarvoor veel te hoog en 's winters de grond bevroren. Het kamp was opgezet voor 150.000 gevangenen en bij één enkele tyfusepidemie in 1942 stierven in 3 maanden tijd 20.000 mensen. De capaciteit van de crematoria was nauwelijks toereikend om het aantal "normale" sterfgevallen te verwerken, laat staan daarbij nog eens zo'n 10.000 per dag (!) extra van "vergassingen".

35. De crematie-ovens waren van een normaal civiel model, dus bestemd voor 1 lijk per verbrandingskamer. Ook dat bewijst dat ze nooit zijn ontworpen voor "systematische miljoenenvergassingen".

36. Getuigen meldden dat soms wel 3 lijken tegelijk in de ovens werden verbrand (sommigen het absurde aantal van 7). Feit is echter dat de verbrandingstijd evenredig toeneemt met de te verbranden massa, zodat bij meer lijken per verbrandingskamer de capaciteit niet verhoogt.

37. In de totale bestaansperiode van alle crematoria in alle Duitse concentratiekampen zouden bij onafgebroken functioneren (theoretisch) niet meer dan ca. 400.000 lijken kunnen zijn gecremeerd.

38. Van de voor het verbranden van miljoenen Auschwitz-lijken benodigde tienduizenden tonnen cokes is in de gevonden nauwkeurige cokes-administratie van het kamp geen bewijs aangetroffen. Evenmin van de daarvoor benodigde transportmiddelen, opslagruimten en afvoer van asresten.

39. Om 4 miljoen "vergasten" in de crematiefaciliteiten van Auschwitz te cremeren, zouden de nazi's tot 1988 continu in de weer zijn geweest.


40. Voor de meeste mensen zijn de afschuwelijke foto's van stapels uitgemergelde lijken genomen in de concentratiekampen, het bewijs voor massale "vergassingen". Men moet zich echter realiseren dat volgens de joodse holocaustversie vrouwen, kinderen, bejaarden en arbeidsongeschikten direct bij aankomst de "gaskamers" zouden zijn ingevoerd.

Dat waren dus allen normaal gevoede mensen met een normaal lichaamsgewicht. Op de foto's ziet men uitsluitend uitgemergelde, vaak gevlekte lijken: gestorvenen aan tyfusepidemieën. De meest beruchte foto's zijn van Bergen-Belsen in Duitsland, waar dus niet werd "vergast". Ze werden door de Geallieerden met bulldozers in massagraven gedumpt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten