zondag 16 maart 2014

ANUNNAKI ONZE GODEN deel 22 - Even naar de 'Hof van Eden'... (3.0)

De Golem, de ultieme slaaf 

Zoals in de vorige aflevering uitgelegd is de Kabbalistische Golem, de biologische robot van de Goden, getrokken uit de klei, gekneed en gevormd tot een ultieme slaaf. Hem werd leven ingeblazen in het Bit Shimti en zo zette de 'mense' zijn eerste schreden op deze planeet. We kennen allemaal de verhaaltjes rondom de schepping van de mens, van overal op de wereld verzameld... en God zou, in al zijn wijsheid, niet al te oplettend zijn geweest, want hij bakt de eerste mensen veel te lang in de oven en die komen er dan ook zwartverkoold uit. Jammer dan; deze waren duidelijk mislukt (hoewel in het echt deze zwarte mensen meteen in de mijnen aan het werk werden gezet...), 

dus moest God opnieuw een serie kneden en vormen en afbakken. De tweede reeks stemde hem ook niet tot tevredenheid omdat deze veel te kort gebakken waren, uit angst voor opnieuw verkoolde exemplaren. Dus was de baktijd te kort gebleken en waren deze 'kneedsels' te bleek in niet doorbakken... te broos ook en niet sterk genoeg. De derde reeks kleipoppen bakte God in een baktijd tussen de twee eerdere in... en zowaar was deze soort mooi roodbruin van kleur, sterk en duurzaam (was toen ook al in de mode...). Dit verhaaltje, dat overal op de wereld op te tekenen valt bij verschillende volken en culturen, kent natuurlijk varianten, maar de essentie is het zelfde. Hoewel ik eerder geloof dat... 

God verschillende soorten klei nam en met deze klei (laboratoriumproeven met klei als voedingsbodem voor de kweekjes...) zijn proeven deed. Er zijn zovele kleisoorten, van licht naar geel, bruin, rood en grijze tot bijna zwarte klei en niet alle klei of leem is even vet en voedzaam. De beste en meest vruchtbare klei wordt gevonden in de delta van grote rivieren... en niet voor niets werd de 'bijbelse' Hof van Eden omringt door vier rivieren, maar dat is het Mesopotaamse verhaal. Hoe de situatie in zuidelijk Afrika was 300.000 jaren geleden weet ik niet. Namen Enki en zijn team klei uit de Zambesi, Limpopo en de Kwandorivier terwijl deze rivieren geen echte 'laagland-delta' kennen zoals wij in Nederland.
Namen met zeggingskracht 

Naamgeving in de bijbel is, zoals ik reeds heb aangegeven, geen kwestie van een leuke voornaam bedenken voor de jongens en meisjes, maar namen toe te dichten aan mannen en vrouwen in de oudheid, die een rol spelen in onze voor-geschiedenis, gekoppeld zijn aan gebeurtenissen, oorlogen en rampen. In hun naam zit de verstrengeling met de gebeurtenis, ramp, oorlog of andere memorabele situatie. 

Adam werd dus AD AM>, met de betekenis; 'de gemengde gezet (in het leven...)', met de toevoeging 'maat-daadkracht' (MA DA<). Hij is een 'gemengde', een wezen van de planeet zelf en uit genen van zijn schepper Enki. Hij is de 'maat' van daadkracht en dat is fijn natuurlijk, want aan een slaaf zonder enige bijdrage heb je niet zo veel. Zijn vrouwelijke tegenhanger Eva moet veel en vaak bevrucht worden, teneinde veel en vaak slaven voort te brengen. Zij is een 'baarmoeder' op twee benen, een broedkip en draagt zorg voor het opgroeiende grut, terwijl Adam zwoegt in de mijnen, op de akkers en de velden en de gewassen besproeid, oogst en binnenhaalt.

E VA> betekent; 'lichaam-vaak' en omgekeerd is het A VE<, met de betekenis; 'water-veel' en ook 'soepel-veel', ofwel haar water (vruchtwater is veel...) en haar soepelheid, meegaandheid ook. Ze is ondergeschikt aan Adam en zijn lusten, want der moeten wel kinderen gemaakt worden. Zorgelijke toestand vanuit modern feministisch zichtpunt, maar vanuit de blik en waardebeoordeling van de Anunnaki een normaal fenomeen, zoals ook fokkers van kleinvee naar hun dieren kijken. Mannetje bij vrouwtje in het hok en fokken maar en dan maar hopen op nageslacht. Vanuit deze optiek is homofilie niet gewenst bij dit proces omdat de Anunnaki, lees Enki en zijn team; streven naar een wezen dat...

zichzelf kan voortplanten. Een majoor in militaire dienst vertelde ons eens (ik was van 73/5 - vijfde lichting van 1973, het jaar dat ik in militaire dienst moest...) dat men in het leger niet zit te wachten op homo's, want die hebben een andere 'honger' dan hetrosexuele mannen. Drijfveren voor hongerige soldaten te overleven zijn vrouw en kinderen thuis, in te nemen dorpen en steden en bij overwinning op de vijand diens meisjes en vrouwen verkrachten. De majoor zei het letterlijk; 'Homo's zijn geen verkrachters in de zin zoals wij dat zien en hebben derhalve niet die drijfveren en stimulansen... en die zijn noodzakelijk voor het moreel van de manschappen'...

ofwel verkrachting, beroving en alles wat bij oorlog hoort, wordt door de hogere leiding aangespoord. Enki en zijn team streefden naar de aanmaak van een 'slavenras', een nog bijna dierlijk subras, dat zichzelf kon voortplanten. Dat was pas nadat de model-Adam reeds was geschapen. Zecharia Sitchin schrijft ook dat de Soemerische teksten duidelijk zijn; de eerste 'mense' kunnen zich nog niet voortplanten. Daarom worden steeds zeven broedgodinnen bevrucht met mannelijke eicellen en zeven met vrouwelijke eicellen. Pas nadat Enki Adam in een 'diepen' slaap brengt, hem oprereert en een rib ontneemt en met dat erfelijke materiaal opnieuw gaat experimenteren wordt de 'nieuwe Adam' geboren.

Homofilie mutatie binnen de soort 

Dus streven Enki en zijn team naar een slavenras dat zichzelf in stand houdt. Homosexuele neigingen zijn mutaties binnen de soort en maken geen onderdeel uit van het grondplan. In dat opzicht is GOD gekant tegen homofilie en dat is een strikt bijbelschristelijke uitleg. Goed Adam2 en Eva1 'bekennen' elkaar, ofwel hebben vleselijk contact en paren dat het een lieve lust is. Eva wordt bevrucht en negen maanden later werpt zij haar eerste kind. Enki en zijn team noemen het Kaïn - KA IN>, met de betekenis; 'open-intens', ofwel een opening en doorbraak op gentechnisch gebied, een doorbraak van de vliezen, de ontsluiting van de vagina en de geboorte van een 'mensenkind'.

Een memorabele gebeurtenis... en een staaltje van grote vakmanschap. KA.IN. is de naam van het eerste mensenkind. Voor het eerst hadden een mannetjes- en een vrouwtjesmens gepaard en was het wijfje zwanger geraakt. Voor het eerst zou zij een kind werpen. Als een zoogdier zou ze haar jong werpen. Het kind, eenmaal buiten de moeder, zette het op een schreeuwen. 'Opening intens'... zijn longetjes vulden zich en hij opende zijn mond! 'Opening intens' heeft dus alles te maken met een doorbraak op medisch gebied, de pijn van geboorte en de schreeuw van de baby. Enki beschikte nu over een mannetje, een wijfje en hun kind. De opzet tot de schepping van een ultieme slaaf was gelukt! ...

maar Enki zou het proces nog eens herhalen, opnieuw met zijn eigen sperma. Hij bevruchte ditmaal Eva en na negen maanden draagtijd wierp zij Abel... Abel is de naam van Eva's tweede kind en na Adam, de tweede die door Enki is verwekt. Het kind is gezond en waar moeder Eva, vader Adam en broer Kaïn nog voor 50% aap/primaat zijn en voor 50% Alien, is Abel voor 75% amphibisch reptiel en nog maar voor 25% aap/primaat/zoogdier. Dat was de reden dat God Enki dit kind voortrok. Het was zijn 'oogappel', zijn door hem aanbeden kind. Waarom? Omdat dit kind meer op hem leek en meer genetische kenmerken van de Anunnaki/Aliens in zich droeg.
Abel minder Aap, meer Anunnaki 

Daarom sloeg Kaïn hem uiteindelijk de hersens in... gedreven door jaloezie. En daar was ik de vorige keer gebleven. Ik zocht het op in de bijbel of er aanwijzigingen zijn voor jalouzie. Wat ik theologen en andere bijbelkenners heb horen zeggen waren vaak vage insinuaties ten aanzien van homofilie, maar dat komt nergens echt duidelijk naar voren. In Genesis 4 lees ik het volgende:

1 En Adam bekende Heva, zijn huisvrouw, en zij werd zwanger, en baarde Kaïn, en zijde: Ik heb een man van den HEERE verkregen!

2 En zij voer voort te baren zijn broeder Abel; en Abel werd een schaapherder en Kaïn werd een landbouwer.

3 En het geschiedde ten einde van enige dagen, dat Kaïn van de vrucht des lands de HEERE een offer bracht.

4 En Abel bracht ook een van de eerst geborener zijner schapen, en van hun vet. En de HEERE zag Abel en zijn offer aan;

5 Maar Kaïn en zijn offer zag Hij niet aan. Toen ontstak Kaïn zeer, en zijn aangezicht verviel.

6 En de HEERE zeide tot Kaïn; Waarom zijt gij ontstoken en waarom is uw aangezicht vervallen? 


Kaïn zal Hem zeker gezegd hebben dat hij deze gang van zaken niet prettig vond, dat hij zich miskent voelde, niet gehoord en gezien en onvoldoende gewaardeert. Hij voelde zich overgeslagen en het deed zijn haat groeien tenopzichte van zijn jongere broer. Op zekere dag treffen de twee elkaar in het veld of op een akker.

8 En Kaïn sprak met zijn broer Abel; en het geschiedde, als zij in het veld waren, dat Kaïn tegen zijn broeder Abel opstond, en sloeg hem dood. 
Door jaloezie gedreven kon Kaïn zich niet langer bedwingen en inhouden en leidde een confrontatie uiteindelijk tot een ruzie en gevecht en vermoordde hij zijn jongere broer. Zijn jongere blankere, mogelijk meer intelligentere halfbroer, moet in de wetenschap dat de HEERE hem zag staan en zijn oudere halfbroer niet of nauwelijks, zijn gedragingen hebben aangepast. Dat maakte hem verwend, wuft, arrogant wellicht en tilde hem over het paard. Ik ken in dit leven een drietal Abel's en ja het zijn lichtelijk hautaine en arrogante wezens. Menen het epicentrum van het wereldgebeuren te zijn en gedragen zich soms als een Pashja. Laten zich bedienen en dwingen het soms ook af.

Kaïn kwam op voor zich zelf. De verkeerde manier... maar wat nu als meerdere pogingen de HEERE te gerieven mislukten en steeds weer Abel de aandacht opeiste?! Toen moet Kaïn hebben gedacht; 'Ik maak er een einde aan'... Niet aan zijn eigen leven en ook niet aan dat van de HEERE, maar wel aan dat van zijn jongere halfbroer Abel. Dit fenomeen zien we ook terug in de relatie tussen Enki en Enlil. De afgelopen afleveringen heb ik Enki steeds omschreven als de jongere halfbroer van Enlil, maar het is andersom; Enlil is de jongere halfbroer van Enki. Geen van jullie lezers is dat opgevallen, althans heb ik geen afkeurende danwel corrigerende e-mails ontvangen.

Enki werd geboren uit zijn vader Anoe (A.NU. of AN.U.) en zijn moeder Antoe (AN.TU.), maar zijn jongere halfbroer uit zijn vader Anoe en diens zuster Ninhoersagh (NIN.HUR.SAG.H., ook Ninmah genaamd...). Anunnaki-kinderen die voortkomen uit verbintenissen tussen broer en zuster, zijn genetisch zuiverder, hebben meer de specifieke kenmerken van de soort en de overdracht gaat altijd via de moeder en minder via de vader. Daar kom ik later nog op terug als ik de 'joden' en de Joden onder de loep neem. De zogenaamde 'vaderjoden' staan lager in de pikorde dan de 'moederjoden'. Deze bevolkingsgroep heeft de voortplantings-rite min-of-meer overgenomen, danwel in traditie gehouden...

afkomstig van de 'goden', de ons bekende Anunnaki, Nephilim of Elohim. Ook de broers Ezau en Jacob krijgen te maken met jalouzie, strijd om het eerstgeborenrecht en lage leugens, bedrog en meer. Maar in de relatie tussen Enki, de oudste zoon en opvolger van zijn vader en de opeens verschijnende jongere halfbroer Enlil, die in hoger aanzien staat vanwege zijn afkomst - gaat het precies zoals Enki het doet bij Kaïn en Abel. Kaïn komt terecht op voor zijn 'eerstegeborenrecht', maar dat wordt niet gehonoreerd door Enki, die alleen maar oog heeft voor de jongere, meer zuivere en op hem gelijkende Abel. Binnen de rangorde van de Anunnaki krijgt Enki nummer 40 en zijn jongere halfbroer Enlil nummer 50.

Enki is zeggenschap verschuldigt aan zijn jongere halfbroer. Dit kan Enki moeilijk verkroppen en hij blijft zich heel zijn leven verzetten tegen de pikorde van de Anunnaki... en strijdt voor erkenning. Als hij dat niet krijgt is dat de perfecte voedingsbodem voor diens verzet tegen alles wat zijn jongere halfbroer onderneemt, beslist en wil doorvoeren. Zo wordt Enki de perfecte 'handlanger' van de Gallactische Federatie, maar nu loop ik vooruit op de gebeurtenissen. Enki ziet dat Kaïn, door woede gedreven, zijn jongere halfbroer Abel doodslaat. Strikt genomen heeft Enki dit zelf aangestuurd door te weinig aandacht te hebben voor Kaïn en diens harde werk op de akkers en de vruchten des velds.

Enki en zijn team waren genoodzaakt het proces te herhalen en opnieuw werd Eva bevrucht met Enki's sperma en na een draagtijd van negen maanden wierp zij haar derde kind; Seth zou zijn naam zijn. Seth in oertaal Kwando wordt dan SE TE HE>, met de betekenis; 'seker-thema-herrie', ofwel dit kind zou niet geboren worden als Kaïn niet Abel zou hebben vermoord. Nu moest het team van Enki het proces herhalen en zodoende verscheen Seth. Hij was het resultaat van 'herrie', van commotie en trammelant en HE> betekent letterlijk 'hevig' en heftig, met als verfijningen ruzie, trammelant, commotie en deining. Seth omgekeerd wordt E H(A)/HE ET ES<, met de betekenis; 'lichaam-stromen/emoties/heftig-indrukken-is het', ofwel Kaïn ging gebukt onder de oneerlijke behandeling door de HEERE God ofwel Enki en de opvolger van Abel; Seth - was het kind dat de plaats moest opvullen.

Hij was het resultaat van 'herrie en trammelant', van ruzie en de gevolgen er van. Seth staat voor de emoties van Kaïn, die lichamelijk van streek geraakte, overmand werd door emoties, heftige emoties, veroorzaakt door de indrukken die hij op deed. Indrukken die zijn beeld vertroebelden en ook versterkten want hij zag toch heel duidelijk dat zijn jongere broer Abel werd voorgetrokken?! Hij was toch niet ziende blind?! Wel dan... daar moest hij naar handelen en op reageren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten