maandag 10 maart 2014

ANUNNAKI ONZE GODEN deel 21 - Even naar de 'Hof van Eden'... (2.0)

Het 'Paradijsverhaal in Genesis' 

Als Eden in het Hebreeuws/Ivrit 'gelukzalig' betekent dan slaat dat A - op de aanwezigheid van de Goden, B - op het feit dat je vanaf zo'n Eden kunt opstijgen naar de Hemel (naar het 'Huis der Vaderen'...) en C - omdat er, zoals gezegd in de vorige aflevering, voldoende voedsel aanwezig was. Geen moeilijk gedoe met vallen zetten, strikken plaatsen, jagen op wilde dieren, moeizaam bessen en vruchten vergaren, noten rapen en knollen uitgraven, maar... lekker in de boomgaard appels, peren, pruimen, kersen, abrikozen en perziken plukken, in de hof rode- en witte bessen ritsen, aalbessen, kruisbessen, zwarte bessen, vlierbessen en frambozen, bramen en aardbeien plukken. 
In de kassen vind je komkommers, aubergines, tomaten, paprika's, courgettes en bonen op stok en groenten op de grond. Heel het jaar door groeide alles uitbundig, gecontroleerd, geklimatiseerd en geconditioneerd en besproeid met de noodzakelijke voedingsstoffen en water. Elk Eden was zelfvoorzienend en naast de vruchten en groenten werden er beslist ook vele vissoorten gekweekt in grote vijvers of bassins, voorzag men de bewoners van granen waarvan men broden bakte, melk, boter en kaas van de zuivelproducten en vlees van de dieren. Pas toen de mens werd verdreven uit de Hof van Eden werd de situatie anders. In Genesis 3:19 lees ik het volgende:

19 In het zweets uws aanschijns zult gij uw brood eten, totdat gij tot de aarde wederkeert, dewijl gij daaruit voorgekomen zijt; want gij zijt stof, en gij zult tot stof wederkeren. 

En zo was het ook! De mens werkte in de Eden's als schoffelaar, plukker, bemester en snoeier. Lichtere werkzaamheden dan het zware werk van de mijnwerkers diep onder de grond. Dus de door de commando's gekaapte slaven/Adamu uit de hokken van het Bit Shimti, die in Enlil's Eden moesten werken, waren bewuster en minder dierlijk dan de werkers onder de grond diep in de mijnen. Ik zal eens kijken naar de benaming Eden. Eden in oertaal Kwando wordt ED EN>, met de betekenis; 'edel-Heer', ofwel in een Eden zetelde een 'edele' of zuivere Heer en dat was zeer beslist een Anunnaki en geen mens. Edel en misschien ook wel 'zuiver' slaan ook op zwart en wit.

Ik ken mensen, mannen dan en niet Mister Ed het sprekende Paard, die ED heten en die kunnen behoorlijk zwart-wit zijn, kennen soms weinig tot geen grijs in hun denken, betoog en waarneming. Zo is het en niet anders! Dus de Heer van Eden, een Anunnaki, was zoals ik aanneem, wit en de zwarte tegenhanger was zijn knecht Adam. Eden omgekeerd wordt NE DE<, met de betekenis; 'nevel-definitief', ofwel in Eden's hingen vaak en veel nevels. Toevallig in Drenthe wel, maar dat hoeft in het Midden-Oosten niet zo te zijn. Maar vóór de zondvloed was er nog geen sprake van warme en koude gebieden op de planeet, dus staat 'nevel' ergens anders voor.

Elk Eden werd gekenmerkt door wolkenvorming vanwege het opstijgen en landen van raketten en andere vliegtoestellen. Was het niet stoom dat oprees uit de waterbakken, dan was het wel het stof van de zandvlakten... zoals in Ninevé ooit het geval was. Ninevé wordt in oertaal NI NE VE E>, met de betekenis; 'turbulentie-nevel-veel-land', ofwel zo'n raket- of vliegbasis werd gekenmerkt door opstijgende stoomwolken en/of door opwervelend zand op de vlakten... en dat was omdat pendelverkeer in dienst van de Heer (van de raketbasis, maar ook van hun planeet/ster...) aan- en af vlogen (E VE EN IN< = land-veel-Heer-intens...).

De Hof van Eden... euh E.DIN. 

De vertaling van Zecharia Sitchin voor Eden is E.DIN., met de betekenis; 'land van de raketten'. De letter E staat voor lichaam, huis, land en water... denk ook aan een 'dijklichaam', waar de dijk als een lichaam wordt gezien, zoals we ook de zee of de oceaan als één lichaam kunnen zien. DIN. is opgebouwd uit de twee woorden DI.>, met de betekenis; 'divers' en omgekeerd ID.<, met de betekenis; 'identiek' en IN.>,met de betekenis; 'intens' en NI.<, met de betekenis; 'turbulent'. DIN.> staat dus voor een land of gebied, een vlakte wellicht alwaar op divers gebied en intens ook gewerkt wordt, gerepareerd, geprepareerd, gekweekt, gefokt, gevangen en geoogst...

dat het een lieve lust is. Overal en door iedereen werd gewerkt. Op de vlakte waar de raketten en vliegtoestellen landen en opstegen, het onderhoud in de silo's en hangars, de drukte in de pakhuizen en magazijnen en het harde werk op het land, de akkers en in de kassen en tuinen. Divers-Intens en omgekeerd 'identiek aan turbulentie, want al die drukte stond in het teken van het in stand houden van de basis, het verschaffen van voedsel aan Anunnaki, mens en dier en vooral het verzamelen van de gewonnen ertsen en mineralen die op gezette tijden door pendelschepen naar de grotere schepen van de Anunnaki werden gebracht.

We gaan maar weer eens verder met de oude BRIEF 295 aan mijn lezers (van 26-10-2005), waarin ik een avond bezoek van Ex Oriënte Lux; het voor-Aziatisch en Egyptisch Genootschap. Prof. dr. A. van der Kooij was de gastspreker en hij vertelde over 'HET PARADIJSVERHAAL IN GENESIS', tegen de achtergrond van literatuur uit Mesopotamië...en dus verder met mijn indrukken die ik opdeed tijdens de lezing in Zutphen. Hij vertelde zijn verhaal zonder bijzondere uitleg. Kennelijk is voor hem alles zo klaar als een klontje. Voor mij niet. Ik wil graag de dingen doorgronden en snappen... Een vaag verhaal over Adam en Eva, als zouden zij in 'den Hof' geplaatst zijn om de aarde te bewerken...

en niet mochten eten van den 'Boom des Levens' en den 'Boom van Goed en Kwaad'... kan ik weinig mee. Ik wil dan weten waarom God Adam en Eva schiep en waarom zij de vruchten van alle bomen en struiken mochten eten en niet van de twee genoemde bomen... of ging het niet om echte bomen, maar om de DNA-stam(bomen)? Als God of GOD de scheppende en creatieve kracht is die het Universum, Kosmos of HeelAl heeft geschapen, plaatste hij den 'Mensch' dan alleen op onze planeet of staat deze actie voor het scheppen van levensvormen in het algemeen en moeten we die daad relateren aan een groter verband of als een 'regionale' actie zien, alleen in ons zonnestelsel?!

De noodzaak van een slavenras 

Eten of niet eten 'van de 'Boom des Levens' heeft te maken met 'onsterfelijkheid'... en dus alles met DNA. genetische manipulatie kan van elk wezen een ander wezen maken... Als ik kijk naar de goden of Guds, die komen van de tweede ster GUD, dan ontdek ik dat de groep die hier kwamen als astronauten of kolonisten, Anunnaki werden genoemd. Anunnaki is in oertaal/Kwando AN.UN.NA.KI en betekent; 'hemel-eenheid-gevormd-ki', ofwel deze astronauten zijn speciaal opgeleid in de Hemel (op hun planeet), gevormd tot een eenheid, speciaal voor de planeet Ki (Gaia). Zij moesten als groep werken en wonen op onze planeet en zij waren de 'kwartiermakers' voor degenen die hen nog zouden volgen. 
Astronauten voor Mars bijvoorbeeld noemde men AN.UN.NA.LAHMU, waarvan het laatste deel slaat op Mars. Dat zou impliceren dat de astronauten een planeet-gerichte opleiding kregen en mogelijk zelfs 'genetisch' werden aangepast voor hun missie. Met andere woorden; ik sluit niet uit dat de astronauten van de Guds, de Anunnaki, genetisch geprepareerde kolonisten zijn. Desondanks was hun arbeid hier zwaar... en ontstond na de revolte van de arbeiders de noodzaak een slaaf te maken. Een slaaf die gewend was aan de condities van onze planeet. Zodoende experimenteerde de Enki met levende wezens van deze planeet... in de hoop een fatsoenlijk nuttig schepsel te maken.

Talloze pogingen mislukten en Zecharia Sitchin meent dat de sfinxen, phoenixen en pegasussen en wat al niet meer?!, als gevolg van zijn genetisch 'gerommel' werkelijk hebben bestaan, valt misschien af te leiden van de mythische fabeldieren die de tijd overleeft hebben in de overleveringen, sagen en legenden. Uiteindelijk heeft Enki zijn eigen sperma gebruikt voor de bevruchting van een primaat/aap en verdomd het lukte. De proef sloeg aan! En zo werd de mense de 'Kroon' op zijn schepping'!... en zijn 'Wij allen kinderen van één vader'! Na talloze pogingen een wezen te kruisen en geschikt genoeg te bevinden voor werken voor de guds/goden, bleek dit schepsel levensvatbaar...

De Golem, de ultieme slaaf 

Dat is de Golem, de biologische robot, die door God 'mense' werd genoemd. De uit rode aardse klei gevormde dommekracht. Mens in oertaal is ME.EN.SE, ofwel; 'melden-Heer-seker'. De mense meldt in zijn DNA dat hij van de Heere God is. Hij is deels opgebouwd uit zijn DNA, met sekerheid! Omgekeerd is het ES NE EM<, met de betekenis; 'het is-sperma-eminent', ofwel de zaadlozingen van Enki, noodzakelijk voor de bevruchting van de wijfjes. De mens is dus het product van de genetici van het Bit Shimti, het in zuidelijk Afrika gelegen laboratorium, alwaar men druk in de weer was met talloze programma's teneinde een geschikte kandidaat te maken voor het zware werk.
833
Het begrip 'Golem' komt uit de mystieke wereld van de kabbalisten en wordt vermeldt in de Kabbala. De uit klei opgetrokken reus, de lemen geweldenaar in dienst van de goden is niet meer dan het product van de genetici. Golem vertaal ik als GU LE EM>, met de betekenis; 'stier/sterk-levensvatbaar-eminent', ofwel de Golem is sterk, heeft levenskracht (fijn en handig voor een slaaf...) en dat is eminent, want daardoor is de slaaf economisch geslaagd. Eet en drinkt niet te veel (bakje rijst en een kommetje water...), is nooit ziek en steekt de armen uit de mouwen. De Golem leeft (zie het 'Onze Vader'...) op 'water en brood'...en hij is niet duur in onderhoud. Omgekeerd wordt de naam als volgt;

ME EL UG<, met de betekenis; 'melden-flexibel-uitgaande', ofwel deze mannetjesputter meldde dat hij soepel en meegaande was en dat het ook van hem zelf uit ging. Hij was bereid zijn kracht in te zetten, tegen minimale rantsoenen en was als zodanig zeer geschikt voor zijn werk. De Golem zie ik als GU-leem, als een wezen van de Anunnaki, de Guds (GU - stier en sterk...) en uit 'leem' of 'klei', als product van deze planeet. Gekweekt op klei, uit de klei getrokken zeg maar en bestaande uit de vruchtbare vette en rijke rivier- en zeeklei. Te vinden in de delta's van de grote rivieren, maar daarover later meer. Hieronder de verklaring van de namen van de eerste vijf mensen...

Namen met zeggingskracht 

Het is geen toeval dat Adam Adam heet en Eva Eva. Of dat Noach, Mozes, Abraham, Saraï, Jacob en anderen deze namen toebedeeld kregen. Het zit um in de kracht van de namen, de zeggingskracht ook en vooral de gebeurtenis, actie of historische gebeurtenis. Zo werd de eerste mens Adam genoemd en niet Gerard, Herman of Teun... en ook niet Henk, Willem of Harrie. Nee Adam zegt alles over de schepping als genetisch proces, de activiteiten in het Bit Shimti en de noodzaak van het maken van een slaaf. 

Adam wordt de oertaal Kwando AD.AM., met de betekenis; 'mengen-wortelen', ofwel samenvoegen (to add...) en grondvesten (I'am...). AD.AM betekent letterlijk; 'de gemengde-gezet' ofwel de gemengde in het leven gezet. Adam de eerste mens was een kruising tussen een primaat/aap en een Anunnaki/Alien van een andere planeet. Adam is dus letterlijk de kruising tussen een Aap (zoogdier) en een Alien (amphibisch reptiel). Hij is de 'gemengde' die in het leven is gezet. In het Egyptische hiëroglyphen-schrift staat AM voor 'boom', met de toevoeging 'pleasant to be', nuttig en vooral geworteld. Dus 'I am', betekent letterlijk ík ben', maar nog meer; 'ik ben geworteld', zoals een boom dat is.

Eva wordt dan E.VA. met de betekenis; 'lichaam-vaak', ofwel vaak en veelvuldig moest Eva... zich door haar man laten bestijgen, teneinde veel en vaak kinderen te baren. Want kinderen zijn de garantie van verse aanvoer van slaven. E.VA. is dus het huis van vaak, de belichaming van veelvuldig. In de ogen van de Aliens zijn wij mensen 'halfapen' en zijn wij geschapen om slavenarbeid te verrichten. En aangezien die bij bosjes stierven was er dus een grote behoefte aan slaven. E.VE. (Engels) lichaam van veel en huis van vee! Slavenvee dus! Eva of de vrouw is in feite een 'broedkip'... en eenmaal uitgebroed een taaie 'soepkip'.

Kaïn wordt KA.IN. met de betekenis; 'open/opening/doorbraak-intens', ofwel de geboorte van Kaïn was een staaltje van grote vakmanschap. KA.IN. is de naam van het eerste mensenkind. Voor het eerst hadden een mannetjes- en een vrouwtjesmens gepaard en was het wijfje zwanger geraakt. Voor het eerst zou zij een kind werpen. Een doorbraak voor Enki en zijn team, die na veel genetisch gerommel eindelijk een model verkregen voor verdere veredeling. KA.IN. was dus genetisch/medisch gezien een doorbraak. 'Opening intens' krijgt zo meer vlees op de botten. Voor het eerst voelde een mense-wijfje de pijn in haar vagina en ook dat was een doorbraak-intens.

Als een zoogdier zou ze haar jong werpen. Het kind, eenmaal buiten de moeder, zette het op een schreeuwen. 'Opening intens'... zijn longetjes vulden zich en hij opende zijn mond! 'Opening intens' heeft dus alles te maken met een doorbraak op medisch gebied, de pijn van geboorte en de schreeuw van de baby. Enki beschikte nu over een mannetje, een wijfje en hun kind. De opzet tot de schepping van een ultieme slaaf was gelukt! Ditmaal was Eva 'bevrucht' door het mannetje, maar Enki zou het proces nog eens herhalen, opnieuw met zijn eigen sperma. Hij bevruchtte niet nogmaals een aap/primaatwijfje, maar ditmaal bevruchtte hij Eva en na negen maanden draagtijd wierp zij Abel...

Abel wordt dan AB.EL met de betekenis; 'aanbeden-God/El', ofwel dit kind was speciaal! AB.EL. is de naam van Eva's tweede kind en na Adam, de tweede die door Enki is verwekt. Het kind is gezond en waar moeder Eva, vader Adam en broer Kaïn nog voor 50% aap/primaat zijn en voor 50% Alien, is Abel voor 75% amphibisch reptiel en nog maar voor 25% aap/primaat/zoogdier. Dat was de reden dat God Enki dit kind voortrok. Het was zijn 'oogappel', zijn door hem aanbeden kind. Waarom? Omdat dit kind meer op hem leek en meer genetische kenmerken van de Anunnaki/Aliens in zich droeg. Daarom sloeg Kaïn hem uiteindelijk de hersens in... gedreven door jaloezie. Volgende keer meer in deel 3... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten